Lezersservice Abonnement
Doelgroep Mediakit
Plaats verwijzing op Twitter Plaats verwijzing op Facebook Plaats verwijzing op LinkedIn

Doelstelling en doelgroep

Gaafgoed is het glossy 2-maandelijks vakmagazine voor de interieurspecialist in de Benelux.
Het blad onderscheidt zich van andere vakbladen in de branche op inhoud en vormgeving, evenals in de benadering van de doelgroepen.

Doelstelling
De interieursferen die de consument in allerlei media krijgt voorgeschoteld, sluiten niet altijd aan bij dat wat hij aantreft in de winkel. Gaafgoed wil de retailer ideeën aanreiken om die kloof te dichten. Wie op zoek is naar informatie en inspiratie om veranderingen in praktijk te brengen komt in Gaafgoed aan zijn trekken.

Doelgroep
De lezers van Gaafgoed zijn interieurprofessionals in de Benelux; ondernemers met de betere woonwinkel, stylisten en (binnenhuis)architecten. Ze zijn op zoek naar vakgerichte informatie en laten zich graag inspireren. Ze zijn geïnteresseerd in trends, prikkelende concepten en sferen, nieuwe producten, aansprekende collecties, en waar dat alles te vinden is. Hun klanten bevinden zich in het midden- en hoogsegment. Mensen die veel waarde hechten aan hun woonplezier en hun werkomgeving. En bereid zijn daar tijd en geld aan te besteden.

Plaats verwijzing op Twitter Plaats verwijzing op Facebook Plaats verwijzing op LinkedIn Mail verwijzing naar Vriend(in)

Bladformule

In een uitgekiende mix van hoogwaardige reportages en korte, prikkelende berichten wordt de aandacht van de lezer vastgehouden. Gaafgoed informeert vroegtijdig over trends en ontwikkelingen.

De toon van is positiefkritisch. Beeld en vormgeving krijgen veel aandacht met als doel de lezer te inspireren en een hoog ‘feelgood' gehalte te creëren. In het aantrekkelijk ‘umfeld' van Gaafgoed krijgen uw communicatie-uitingen optimale exposure.

Onderwerpen en thema's
Gaafgoed schrijft over vloeren, interieurtextiel, bedden, raam- en wandbekleding. Aanvullend komen kleinmeubelen, accessoires, verlichting en tuinmeubilair aan bod. Elk nummer heeft ook een 'special' die is gewijd aan een thema. Hierin worden verschillende aspecten van een onderwerp uitgediept. Elk thema is zo gekozen dat het aansluit op het inkoopmoment van de retailer.

Plaats verwijzing op Twitter Plaats verwijzing op Facebook Plaats verwijzing op LinkedIn Mail verwijzing naar Vriend(in)

Adverteren

Voor u als adverteerder betekent dit dat u op het moment suprème uw doelgroep bereikt.

Contact 

Nedem Business Publications     

Advertenties

 
Hans Huitenga
j.w.huitenga@gaafgoed.com
T 0031 (0)20 644 90 30
F 0031 (0)20 644 90 35
M 0031 (0)6 547 66 547

Gaafgoed Banner

Met de Gaafgoed banner op uw site wijst  u uw bezoekers op ons glossy vakblad voor de interieurprofessional. Daarin treft deze wellicht uw naam ook weer aan.

Gaafgoed banner

Download deze banner, plaats deze op uw site en link naar: http://www.gaafgoed.com//

Plaats verwijzing op Twitter Plaats verwijzing op Facebook Plaats verwijzing op LinkedIn Mail verwijzing naar Vriend(in)
contact              disclaimer

website & hosting door Support2U